Sorodne objave

 

Ob prazniku občine Bovec je 3. julija 2009 potekala osrednja slovesnost, na kateri so podelili več občinskih priznanj. Priznanje za vsestransko delo v lokalni skupnosti in društvih je prejel tudi pomočnik komandirja Policijske postaje Tolmin Boris Zorko iz Bovca.

nagrajenci

Priznanja občine Bovec se najvišja priznanja občine za dosežke, ki prispevajo k boljšemu, kakovostnejšemu in polnejšemu življenju občanov, in dosežke, ki imajo pomen za razvoj in ugled občine, življenja v njej ter podobo krajev. Letošnja priznanja ob občinskem prazniku je prejemnikom podelil bovški župan in poslanec v državnem zboru Danijel Krivec.

zorko

Pomočnik komandirja PP Tolmin Boris Zorko


Pomočnik komandirja PP Tolmin Boris Zorko je priznanje prejel za delo v humanitarnih organizacijah, za opravljanje nalog zaščite in reševanja, saj je že vrsto let predsednik Prostovoljnega gasilskega društva Bovec, za delo na področju prometne varnosti in za delo z mladimi v cestnem prometu. Med drugim je bil mentor ekipi, ki je leta 2003 na evropskem prvenstvu v prometno-tehničnem tekmovanju v Lizboni na Portugalskem dosegla 3. mesto.

Poleg tega je dobil priznanje tudi za delo na kulturnem in športnem področju, saj v okviru smučarskega društva Kanin - Bovec vodi sekcijo starosvetnih smučarjev in je eden glavnih nosilcev mednarodnega srečanja starosvetnih smučarjev ter ohranjanja  tradicije in predmetov iz zgodovine smučanja na Bovškem.