Sorodne objave

 

Včeraj, 14. septembra 2022, okoli poltretje ure popoldne, so policisti na številki 113 v operativno-komunikacijskem centru novomeške policijske uprave prejeli klic o prometni nesreči motorista v bližini naselja Straža pri Raki. Na kraj so napotili krške in novomeške prometne policiste, regijski center za obveščanje pa gasilce in reševalce.

Po prvih ugotovitvah je 25-letni motorist med vožnjo proti Veliki vasi zadel 79-letno peško. Posledice silovitega trka so bile tako hude, da jima reševalci in zdravnik niso mogli več pomagati in sta oba umrla na kraju. Motorist je bil sicer v polni motoristični opremi.

Poziv morebitnim očividcem nesreče

Vse, ki bi lahko pomagali pri razjasnitvi okoliščin prometne nesreče, prosimo, da to sporočijo na telefonsko številko policije 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Preiskava okoliščin nesreče namreč še ni zaključena, zato pozivamo morebitne očividce, ki so bili v kritičnem času v bližini oziroma se peljali mimo in so videli motorista ali peško (bila naj bi z dvema psoma), naj se javijo policiji. Prišli smo do podatka, da se je po cesti od Velike vasi proti Raki v tistem času peljal manjši bel avto, ki ga je vozila voznica, po opisu zelo urejena, s frizuro, podobno trajni. Voznico, ki bi se prepoznala, zato prav tako prosimo, da se javi.