Sorodne objave

 

Obveščamo, da so policisti izsledili povzročitelja današnje smrtne prometne nesreče v Krškem.

Policisti PU Novo mesto so na območju Črnomlja izsledili voznika tovornega vozila, ki je bil v Krškem udeležen v prometni nesreči, v kateri je umrla peška.

Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih se je nesreča zgodila ob 9.58 na Cesti krških žrtev v Krškem. 60-letni voznik tovornega vozila znamke DAF je na prehodu za pešce trčil v 61-letno peško iz Krškega, ki je prečkala cesto. Voznik tovornega vozila z območja Ljubljane je po trčenju nadaljeval z vožnjo. Policisti so takoj pričeli izvajati številne aktivnosti za izsleditev povzročitelja nesreče. Na podlagi pregleda nadzornih kamer, najdenih sledi na kraju nesreče in številnih informacij občanov, ki so se odzvali na naš poziv, so povzročitelja izsledili na območju Črnomlja. Policisti trenutno opravljajo ogled in izvajajo vsa potrebna dejanja za zavarovanje sledov prometne nesreče.

O nesreči sta bili obveščeni preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka, ki sta se udeležili ogleda kraja prometne nesreče.

Okoliščine policisti še preiskujejo in bodo po zaključeni preiskavi o ugotovitvah in izsledkih seznanili pristojno tožilstvo.

Številnim, ki so nam že posredovali informacije o prometni nesreči, se za pomoč zahvaljujemo. Še vedno pa niso razjasnjene vse okoliščine nesreče, zato prosimo morebitne ostale očividce, ki nas še niso poklicali, predvsem pa voznika osebnega avtomobila temno modre barve, ki se je takoj po nesreči ustavil na kraju in kasneje odpeljal, da nas pokličejo na številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.