Policisti Policijske postaje Grosuplje od 8. julija 2019 obravnavajo pogrešanje 48-letnega Roberta Nučiča iz Grosupljega.

Pogrešani je visok 190 cm in je srednje postave. Ne nosi očal; takrat ni imel brade ali brkov. Kaj bi lahko imel oblečeno, ni znano. Svojci so ga nazadnje videli 6. julija 2019 v popoldanskih urah doma.

Za izsleditev osebe so policisti opravili vrsto aktivnosti, med drugim je bila izvedena tudi iskalna akcija skupaj z lovci in gasilci ter v sodelovanju z jamarsko-reševalno službo, v okviru katere je bilo pregledanih več naravnih jam, ki se nahajajo v gozdovih v okolici naslova prebivanja. Pogrešan v iskalni akciji ni bil najden.

Opravljenih je bilo tudi več razgovorov s sosedi, prijatelji, znanci, nekdanjimi sodelavci in ostalimi osebami, ki bi lahko posredovali koristne informacije.

Ker do sedaj izvedene aktivnosti niso bile uspešne in pogrešani ni bil izsleden, ponovno objavljamo obvestilo o pogrešanju.

rn

Vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali kar koli vedeli o njenem izginotju, prosimo, naj o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oz. anonimni telefon policije 080 1200.