Sorodne objave

 

Tudi letos se policisti pridružujemo projektu Šolar na smuči, s katerim se bo približno 3.000 učencev iz vse Slovenije naučilo smučati. Vabimo vas, da se nam pridružite na odprtju projekta, ki bo v nedeljo, 19. januarja 2020, ob 11.30 na Krvavcu.

Projekt, ki je letos že šesti zapored in bo potekal med 20. in 24. januarjem na Krvavcu, Cerknem, Rogli, Gačah in Mariborskem Pohorju, bo četrto- in petošolcem iz vse Slovenije omogočil enodnevno brezplačno šolo smučanja. Policisti bomo na smučiščih skrbeli za varnost mladih smučarjev in jim pomagali osvojiti osnovna FIS pravila.

solar na smuci logo zmOdprtja projekta, ki se bo začelo ob 11.30, se bodo udeležili: ambasador projekta Jure Košir, pobudnik akcije Uroš Zupan iz Rekreacijsko-turističnega centra Krvavec ter minister za šolstvo in šport Jernej Pikalo.

Z glasbenim programom pa bo mlade in nekoliko starejše smučarje na Plaži Krvavec zabaval ljubljanski raper Zlatko.

Program

  • Od 9.00 do 16.00: brezplačno smučarsko ozaveščanje
  • Gospinca - pri spodnji postaji 4 (sedežnice)
    • od 9.00 do 12.00: prva skupina otrok
    • od 13.00 do 16.00: druga skupina otrok
  • Ob 12:00: otroški zabavni program z Zlatkotom v Tihi dolini - Plaža Krvavec in Restavracija Krvavec

Spoštovani predstavniki medijev, vljudno vabljeni, da se nam pridružite! Svojo udeležbo potrdite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., najkasneje do petka, 17. januarja 2020.

Povezane vsebine

Le varna smuka je užitek - nasveti policije za večjo varnost na smučišču
10 FIS pravil