Sorodne objave

 

Policijska akademija razpisuje osnovno usposabljanje za nadzornika na smučišču. Rok za prijavo je 15. december 2023.

Na podlagi Zakona o varnosti na smučiščih (Ur. l. RS, št. 44/16) in 6. člena Pravilnika o zagotavljanju varnosti na smučišču (Ur. l. RS, št. 64/17) Policijska akademija razpisuje izvedbo Programa osnovnega usposabljanja za nadzornika na smučišču.

Čas in kraj izvajanja

  • 19. in 20. decembra 2023, z začetkom ob 8.30 na Policijski akademiji, Rocenska 56, 1211 Ljubljana–Šmartno
  • 21. decembra 2023, na slovenskem smučišču

Program strokovnega usposabljanja za nadzornika na smučišču traja 40 ur. Usposabljanje se zaključi s preverjanjem znanja. Preverjanje znanja obsega ustni in pisni del.

Vključitev v usposabljanje

Kandidat lahko pristopi k usposabljanju in opravljanju preizkusa znanja, če je uspešno opravil preizkus teoretičnega in praktičnega znanja smučanja, kar dokazuje s potrdilom Združenja učiteljev in trenerjev smučanja Slovenije, ki deluje znotraj Smučarske zveze Slovenije.

Več o razpisu programa usposabljanja in načinu opravljanja preizkusa teoretičnega in praktičnega znanja smučanja kandidatov za nadzornike na smučišču

Način prijave

Kandidat prijavo pošlje na naslov Policijska akademija, Rocenska 56, 1211 Ljubljana - Šmartno ali e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Pri prijavi naj se pod zvezo sklicuje na "Delo nadzornika na smučišču - osnovno usposabljanje".

Prijava mora zajemati:

  • izpolnjeno prijavnico  in
  • potrdilo Združenja učiteljev in trenerjev smučanja Slovenije o uspešno opravljenem preizkusu teoretičnega in praktičnega znanja smučanja (lahko se pošlje naknadno, vendar do začetka usposabljanja).

Rok za prijavo

Rok za prijavo je 15. december 2023.

Cena usposabljanja

Cena programa osnovnega usposabljanja s preizkusom znanja znaša 369,99 evra (oproščeno DDV). Cena vozovnice ni všteta. Cena ponovnega preizkusa znanja znaša 38,70 evra (oproščeno DDV).

Kotizacijo je treba nakazati najkasneje 4 dni pred začetkom usposabljanja. Morebitne odjave sprejemamo do 2 dni pred razpisanim datumom, pri kasnejših odjavah ali neudeležbi kotizacije ne vračamo.

Več informacij

Program osnovnega strokovnega usposabljanja je objavljen v Odredbi o določitvi programa strokovnega usposabljanja in programa obdobnega izpopolnjevanja za nadzornike na smučišču.

Dodatne informacije lahko dobite pri Maruški Višnikar Bučar na teleonski številki (01) 514 70 73 (tajništvo).

Povezane vsebine

Usposabljanje in pridobitev službene izkaznice za nadzornika na smučišču