Sorodne objave

 

V. d. generalnega direktorja policije Anton Travner bo danes, 21. marca 2020, popoldne obiskal Policijsko postajo Črnomelj, kjer se bo srečal z direktorjem PU Novo mesto Janezom Ogulinom in vodstvom ter policisti črnomaljske postaje, ki je z vidika obravnave nezakonitih prehodov najbolj obremenjena policijska postaja na novomeškem območju. V nadaljevanju bo obiskal še mejni prehod za mednarodni promet Vinica, kasneje pa se bo srečal tudi s policisti in pripadniki Slovenske vojske, ki na tem območju varujejo državno mejo.

Po zaključku srečanja z belokranjskimi policisti bo v. d. generalnega direktorja policije v večernih urah obiskal še kočevske policiste.

Policisti in policistke po vsej Sloveniji so v teh dneh izjemno obremenjeni, saj so poleg večletnih aktivnostih, povezanih z nedovoljenimi migracijami, prevzeli še nove naloge, povezane s preprečevanjem širjenja obolenja za Covid-19. V. d. generalnega direktorja policije Travner bo zato danes policistom omenjenih enot izrekel podporo in zahvalo za vsa njihova prizadevanja in prispevek k varnosti prebivalcev. Enaka zahvala pa gre seveda tudi vsem policistom in policistkam ter drugim zaposlenim v ostalih policijskih enotah po državi.