Sorodne objave

 

Včeraj se je iztekla nagradna igra, ki smo jo pripravili skupaj z našim znanim hokejistom Anžetom Kopitarjem. Ni pa le hokejist, je tudi človek velikega srca in kot je zapisal eden od bralcev: "Človek, ki s svojim delom dokazuje, da se počasi daleč pride!"

Anže pa nam za nagradno igro ni "posodil" le glasu, ampak tudi sliko. Tako se lahko na lastne oči prepričate, da je sporočilo, počasneje je varneje, res njegovo.


Kopitar - Počasneje je varneje (wmv)  


Prejeli smo veliko odgovorov in med pravilnimi izžrebali tri srečneže, ki bodo prejeli majico s podpisom Anžeta Kopitarja, njegovo fotografijo s podpisom in nekaj promocijskega materiala policije. Nagrajence bomo obvestili po elektronski pošti. Vsem, ki ste nam poslali svoj odgovor, se za udeležbo zahvaljujemo.

Za sodelovanje se iskreno zahvaljujemo tudi Anžetu, ki ni le izjemen športnik in ambasador Slovenije v svetu, ampak tudi "ambasador varne vožnje".

Cesta ni pravo mesto za tekmovanje z drugimi niti s sabo!
Hitrost moramo prilagoditi svojim sposobnostim, znanju in razmeram na cesti. Le tako lahko preprečimo najhujše prometne nesreče, ki imajo za udeležence nepopravljive posledice: hude telesne poškodbe ali celo izgubo življenja.


V letošnjem letu je na slovenskih cestah ugasnilo 61 življenj - kar je 61 preveč! Prispevaj k večji varnosti v prometu, upoštevaj prometne predpise, signalizacijo in druge udeležence v prometu. Bodi pozoren in pomagaj preprečiti najhujše!

Več preventivnih nasvetov za varnost v prometu si lahko prebereš na spletnih povezavah:

Policija za večjo varnost v prometu skrbi tudi s poostrenimi nadzori. Med 11. in 22. avgustom bo potekal poostren nadzor nad vozniki enoslednih motornih vozil, med 19. in 25. avgustom bo policija izvajala poostren nadzor hitrosti, med 23. avgustom in 10. septembrom pa je načrtovan poostren nadzor prometa ob začetku šolskega leta.


Srečno in varno pot!