Sorodne objave

 

Konec preteklega meseca se je upokojil Igor Knez, dosedanji načelnik Policijske postaje Slovenj Gradec, njeno vodenje pa je s 1. julijem prevzel Marko Hriberšek.

Z leve Hribersek Kolar Knez

Na fotografiji z leve: novi načelnik PP Slovenj Gradec Marko Hriberšek, direktor Policijske uprave Celje Niko Kolar in dosedanji načelnik PP Slovenj Gradec Igor Knez

Igor Knez je PP Slovenj Gradec uspešno vodil zadnjih osem let. Na tej postaji je pred 32 leti tudi začel policijsko pot in v svoji karieri opravljal dela policista, pomočnika vodje varnostnega okoliša, policista kriminalista in pomočnika komandirja. Pomočnik komandirja je bil tudi na policijskih postajah Dravograd in Radlje ob Dravi.

Vodenje slovenjgraške policijske postaje je s 1. julijem prevzel Marko Hriberšek, ki je v policiji zaposlen 21 let. Policijsko pot je kot pripravnik začel na PP Celje. Po končanem pripravništvu je bil premeščen na PP Šmarje pri Jelšah, kjer je najprej opravljal naloge policista in starejšega policista. Leta 2010 je zaradi odličnih delovnih rezultatov napredoval na delovno mesto policista kriminalista. Leta 2017 je bil premeščen na PP Velenje na delovno mesto pomočnika komandirja.

Obema želimo vse dobro na novih poteh.