Sorodne objave

 

S 1. januarjem 2021 sta dve enoti na območju Policijske uprave Koper dobili novo vodstvo, in sicer Policijska postaja Ilirska Bistrica in Postaja mejne policije Sočerga.

Zadnji dan v letu je direktor PU Koper Igor Ciperle, skupaj s svojim pomočnikom Igorjem Jadričem, opravil primopredaji na obeh enotah. Z novim letom se je namreč upokojil dolgoletni komandir Policijske postaje Ilirska Bistrica, Karol Iskra, njegovo mesto pa je prevzel dosedanji komandir PMP Sočerga Robert Žagar.

Primopredaja na Ilirski Bistrici

Primopredaja na PP Ilirska Bistrica. Z leve proti desni: pomočnik direktorja Igor Jadrič, dosedanji komandir Karol Iskra, novi komandir Robert Žagar in direktor PU Koper Igor Ciperle

Vodenje mejne enote Sočerga pa je do izbire komandirja začasno, po pooblastilu v. d. generalnega direktorja policije, prevzel Zlatko Dolić, ki je doslej opravljal naloge pomočnika komandirja na PMP Dragonja.

Socerga

Primopredaja na PMP Sočerga. Z leve proti desni: direktor PU Koper Igor Ciperle, dosedanji komandir Robert Žagar, pomočnik direktorja Igor Jadrič in novi vodja enote Zlatko Dolić