Sorodne objave

 

Policisti Policijske postaje Ljubljana Šiška obravnavajo prometno nesrečo s poškodbami, ki se je zgodila včeraj, 10. maja 2018, okoli 14. ure na Celovški cesti v Ljubljani, nasproti parkirišča v Tivoliju.

V prometni nesreči sta bila udeležena kolesarja, in sicer je neznani kolesar na kolesarski stezi nepravilno prehiteval kolesarko, ki se je pravilno peljala po kolesarski stezi v smeri od centra proti Šentvidu. Ko je neznani kolesar pri stavbi s hišno številko 30/A dohitel kolesarko, je s sprednjim kolesom trčil v njeno zadnje kolo, tako da je padla na vozišče Celovške ceste.

Po trčenju je neznani kolesar brez ustavljanja odpeljal naprej in zapustil kraj prometne  nesreče. Poškodovani kolesarki so na kraju pomagali mimoidoči do prihoda reševalcev.

Neznani kolesar je bil moški, star okoli 40 let, imel je kratke lase.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče naprošamo vse, ki bi imeli informacije o neznanem kolesarju in dogodku, naj pokličejo na telefonsko številko policije 113 ali na Policijsko postajo Ljubljana Šiška na številko 01 583 37 00.

varno na kolo1Sicer pa je pred nami preventivna akcija za večjo varnost kolesarjev. Po vsej Sloveniji bo potekala med 14. in 27. majem 2018.

Kolesarji, upoštevajte cestnoprometna pravila in vozite previdno! Več nasvetov: Varno na kolo