Sorodne objave

 

Prepoznate vozilo ali prikolico na fotografijah? Ste morda kje opazili take granitne plošče? Če imate informacije, kdo je lastnik obeh vozil ali ju je uporabljal, prosimo pokličite na interventno telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Avto

Neznani storilci so namreč v nedeljo, 3. maja 2020, med polnočjo in 2. uro, z osebnim terenskim avtomobilom srebrne barve, na katerem so imeli pripeto dvoosno prikolico, skozi odklenjena vrata ograje pripeljali do podjetja v Cezlaku. Na prikolico so naložili in odtujili večjo količino izrezanih granitnih plošč, v odtenku zelene barve, dimenzij 60x30x1,5 cm, in pobegnili. Granitne plošče so zelo specifične po barvi in niso domači proizvod, temveč so uvožene iz Italije.

Granitne plosce

Domnevno isti neznani storilci so v sredo, 6. maja 2020, okoli 1. ure, z osebnim avtomobilom Mitsubishi Space Wagon, na katerem so imeli pripeto dvoosno prikolico znamke Pongratz, pripeljali do skladišča podjetja ob lokalni cesti Cezlak-Pesek, v občini Slovenska Bistrica. Tam so na prikolico naložili in odtujili več različnih predmetov v vrednosti okoli 10.000 evrov. Pri dejanju jih je opazil občan, zato so od tam peš zbežali, na kraju pa pustili vozilo in prikolico.

prikolica

Osebni avtomobil na fotografiji je odjavljen iz prometa, zato želimo pridobiti informacije, kdo ga je uporabljal, iščemo pa tudi lastnika oz. uporabnika prikolice.