Sporočila za javnost

Občana iz Ljubljane se zahvaljujeta policistoma PP Ljubljana Vič Robertu Žitku in Gregorju Mavriču za pomoč, ko je 20. 7. 2007 zatajila ključavnica njunega stanovanja:

"V petek 20. julija letos sva se vrnila domov ob 23. uri. Nikakor nisva mogla odkleniti vrat hiše, ker se je ključavnica pokvarila. Ker imamo v bližini policijsko postajo na Tbilisijski ulici na Viču, sva prišla k vam po nasvet in pomoč.

Pomagat sta nama prišla dva policista vaše postaje, g. Žitko in g. Mavrič. Poskusila sta vse, kar je bilo v njuni moči, da bi z kar najmanjšo škodo prišla v stanovanje. Ker to ni uspelo, sta nama dala telefonsko število dežurnega ključavničarja, ki nama je ob polnoči odprl hišo in zamenjal ključavnico na vhodnih vratih.

Vaša policista sta bila zelo prijazna in se jima še enkrat iskreno zahvaljujemo za pomoč. Veseli naju, da imamo v bližini policijsko postajo, ker se počutimo bolj varne in ker lahko tu dobimo tudi prvo pomoč in potrebne informacije v nesreči.


Lep pozdrav,
Gabrijela in Valentin Skubic"

 

 

 

Zastoji na mejnih prehodih

    Ni podatkov o zastojih na mejnih prehodih.

Informacije o razmerah in zastojih na cestah so dostopne na spletni strani Prometno-informacijskega centra za državne ceste.
Podatki so dostopni tudi na spletnem servisu.