Novinarsko središče
Obdobno izpopolnjevanje za nadzornike na smučiščih - vabilo PDF natisni E-pošta
Sporočila za javnost

Policijska akademija razpisuje obdobno izpopolnjevanje za nadzornike na smučiščih. Rok za prijavo je 29. oktober 2018.

 

Na podlagi Zakona o varnosti na smučiščih (Ur. l. RS, št. 44/16) in 6. člena Pravilnika o zagotavljanju varnosti na smučišču (Ur. l. RS, št. 64/17) Policijska akademija razpisuje izvedbo programa obdobnega izpopolnjevanja za nadzornika na smučišču,

 

 

Čas in kraj izvajanja:

28. november 2018, v prostorih Policijske akademije, Rocenska 56, 1211 Ljubljana – Šmartno.

 

 

Vključitev v usposabljanje:

Kandidat lahko pristopi k obdobnemu izpopolnjevanju, če je uspešno opravil preizkus teoretičnega in praktičnega znanja po Programu osnovnega usposabljanja za nadzornika na smučišču.

Usposabljanje izvaja Policijska akademija po programu iz Odredbe o določitvi programa strokovnega usposabljanja in programa obdobnega izpopolnjevanja za nadzornika na smučišču.

Pogoj za vključitev udeležencev v program je zdravniško potrdilo, ki ga izda zdravnik specialist medicine dela in športa in ne sme biti starejše od enega leta (3. točka drugega odstavka 18. člena Zakona o varnosti na smučiščih). Potrdilo se lahko pošlje skupaj s prijavnico ali pa prinese na dan usposabljanja.

Nadzornik na smučišču se mora udeležiti obdobnega izpopolnjevanja vsake 4 leta.

 


       
Način prijave:

Prijavo mora vložiti kandidat najmanj 30 dni pred datumom, določenim za začetek strokovnega usposabljanja. Pošlje jo na naslov Policijska akademija, Rocenska 56, 1211 Ljubljana - Šmartno ali elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Pri prijavi naj se pod zvezo sklicuje na "Delo nadzornika na smučišču – obdobno izpopolnjevanje".

 

 

Prijava mora zajemati:

  • izpolnjeno prijavnico.

Prijavnica word-W 

 

Cena programa obdobnega izpopolnjevanja znaša 136,45 evra (oproščeno DDV).

Kotizacijo je potrebno nakazati najkasneje 4 dni pred začetkom usposabljanja. Morebitne odjave sprejemamo do 2 dni pred razpisanim datumom, pri kasnejših odjavah ali neudeležbi kotizacije ne vračamo.

Program obdobnega izpopolnjevanja traja 8 ur.

Nadzornik opravi obdobno izpopolnjevanje, če se udeleži 100 odstotkov vsebin, določenih s programom obdobnega izpopolnjevanja.

 

Dodatne informacije lahko dobite pri Maruški Višnikar Bučar, na telefonski številki (01) 514 72 29.

 

 

 

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.