Sorodne objave

 

Notranje ministrstvo je objavilo namero za sklenitev neposredne pogodbe za oddajo nekaj hektarov travnatih površin v zakup. Rok za oddajo ponudb je 15. februar 2022; ponudniki jih morajo poslati na naslov Ministrstvo za notranje zadeve, Štefanova ulica 2, 1501 Ljubljana. 

Gotenica obmocje travnate povrsine v zakup

Površine (skupno za 4,1 ha) ležijo v območju stavbnih zemljišč v Gotenici, vendar so v naravi kmetijska zemljišča, ki jih bo moral zakupnik uporabljati izključno za košnjo trave in spravilo sena; paša živine ni dovoljena. Za košnjo se bo predhodno dogovarjal z MNZ. Poleg tega bo moral omogočiti uporabo površin za namen izpopolnjevanja in usposabljanja zaposlenih na ministrstvu.

tractor 2546370 by summa from Pixabay

Fotografija je simbolična.

Ponudbena letna zakupnina ne sme biti nižja od 650 evrov brez ddv.

Za ogled in dodatne informacije lahko pokličete Petra Šubica iz Sektorja za oskrbo Gotenica (telefon 01 898 65 41 ali 898 65 10), za informacije o izvedbi postopka zakupa pa Mojco Pleško Grah (telefon 01 428 47 23 ali e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.).

Celotno besedilo namere, vključno s prilogami (podrobnejšim seznamom zemljišč in obrazcem za oddajo ponudbe), je objavljeno na portalu GOV.SI: Namera za sklenitev neposredne pogodbe za oddajo nepremičnin v Gotenici v zakup