Sorodne objave

 

David Antolovič, novi direktor Uprave kriminalistične policije na Generalni policijski upravi, je danes, 14. junija 2022, prevzel posle, potem ko ga je v. d. generalnega direktorja policije mag. Boštjan Lindav včeraj pooblastil za vodenje te uprave. Obenem je bil z današnjim dnem imenovan novi namestnik generalnega direktorja policije, Igor Ciperle.

Davidu Antoloviču je naloge in obveznosti funkcije direktorja UKP danes uradno predal Vojko Urbas, ki je upravo vodil od 8. aprila 2020.

 MG 1594 Antolovic Urbas fotoASegs

Primopredaja poslov med dosedanjim in novim direktorjem UKP GPU. Na fotografiji z leve: David Antolovič, Vojko Urbas

Antolovič je dolgoletni karierni policist ter izkušen kriminalist za preiskovanje gospodarske kriminalitete. Pred zaposlitvijo kot pomočnik direktorja na Nacionalnem preiskovalnem uradu od leta 2013 je bil zaposlen na Policijski upravi Celje.

 

IgorCiperle IMG 1619 izrez

Novi namestnik generalnega direktorja policije Igor Ciperle

V. d. generalnega direktorja policije pa je danes imenoval tudi novega namestnika, in sicer bo to funkcijo opravljal Igor Ciperle, ki si je v policiji od leta 1986 nabiral izkušnje kot policist, kriminalist in komandir, bil je tudi vodja Sektorja uniformirane policije na Policijski upravi Ljubljana ter nazadnje (od novembra 2019 do novembra 2021) direktor PU Koper. Več >>

Povezane vsebine

Kadrovski spremembi v vodstvu Generalne policijske uprave in Uprave kriminalistične policije