Sorodne objave

 

Policijska akademija razpisuje Program osnovnega usposabljanja za nadzornika na smučišču. Prijavite se lahko do 19. decembra 2022.

Na podlagi Zakona o varnosti na smučiščih (Ur. l. RS, št. 44/16) in 6. člena Pravilnika o zagotavljanju varnosti na smučišču (Ur. l. RS, št. 64/17) Policijska akademija razpisuje izvedbo Programa osnovnega usposabljanja za nadzornika na smučišču.

Čas in kraj izvajanja

  • od 21. do 22. decembra 2022 (preko spleta)
  • 23. decembra 2022 (na smučišču)

Gradivo, ki ga bodo pripravili izvajalci posameznih tematskih sklopov, bo udeležencem doseglivo v spletni učilnici. Program strokovnega usposabljanja za nadzornika na smučišču traja 40 ur. Usposabljanje se zaključi s preverjanjem znanja. Preverjanje znanja obsega ustni in pisni del.

Vključitev v usposabljanje

Kandidat lahko pristopi k usposabljanju in opravljanju preizkusa znanja, če je uspešno opravil preizkus teoretičnega in praktičnega znanja smučanja, kar dokazuje s potrdilom Združenja učiteljev in trenerjev smučanja Slovenije, ki deluje znotraj Smučarske zveze Slovenije.

Način prijave

Prijavo pošljite na naslov:

Policijska akademija
Rocenska 56
1211 Ljubljana - Šmartno

ali na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Pri prijavi se pod zvezo sklicujte na "Delo nadzornika na smučišču – osnovno usposabljanje".

Prijava mora zajemati:

  • izpolnjeno prijavnico
  • in potrdilo Združenja učiteljev in trenerjev smučanja Slovenije o uspešno opravljenem preizkusu teoretičnega in praktičnega znanja smučanja (lahko se pošlje naknadno, vendar do začetka usposabljanja).

Rok za prijavo: 19. december 2022

Cena programa usposabljanja

Cena programa osnovnega usposabljanja s preizkusom znanja znaša 369,99 evra (oproščeno DDV). Cena vozovnice ni všteta. Cena ponovnega preizkusa znanja znaša 38,70 EUR (oproščeno DDV).

Kotizacijo je treba nakazati najkasneje 4 dni pred začetkom usposabljanja. Morebitne odjave sprejemamo do 2 dni pred razpisanim datumom, pri kasnejših odjavah ali neudeležbi kotizacije ne vračamo.

Dodatne informacije

Program osnovnega strokovnega usposabljanja je objavljen v Odredbi o določitvi programa strokovnega usposabljanja in programa obdobnega izpopolnjevanja za nadzornike na smučišču.

Dodatne informacije lahko dobite pri Maruški Višnikar Bučar na telefonski številki (01) 514 70 73 (tajništvo).

Povezane vsebine

Usposabljanje in pridobitev službene izkaznice za nadzornike na smučišču