Sorodne objave

 

Policijska akademija razpisuje Program obdobnega izpopolnjevanja za nadzornika na smučišču. Rok za prijavo je 17. oktober 2023.

Na podlagi Zakona o varnosti na smučiščih (Ur. l. RS, št. 44/16) in 6. člena Pravilnika o zagotavljanju varnosti na smučišču (Ur. l. RS, št. 64/17) Policijska akademija razpisuje Program obdobnega izpopolnjevanja za nadzornika na smučišču.

Čas in kraj izvajanja

Četrtek, 16. novembra 2023, na Policijski postaji Cerknica (Cesta v Dolenjo vas 3, 1380 Cerknica)

Program obdobnega izpopolnjevanja traja 8 ur.

Nadzornik opravi obdobno izpopolnjevanje, če se udeleži 100 odstotkov vsebin, določenih s programom obdobnega izpopolnjevanja.

Vključitev v usposabljanje

Kandidat lahko pristopi k obdobnem izpopolnjevanju, če je uspešno opravil preizkus teoretičnega in praktičnega znanja po Programu osnovnega usposabljanja za nadzornika na smučišču.

Način prijave

Prijavo mora vložiti kandidat najmanj 30 dni pred datumom, določenim za začetek strokovnega usposabljanja. Pošlje jo na naslov Policijska akademija, Rocenska 56, 1211 Ljubljana - Šmartno ali elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Pri prijavi naj se pod zvezo sklicuje na "Delo nadzornika na smučišču – obdobno izpopolnjevanje".

Prijava mora zajemati izpolnjeno prijavnico

Rok za prijavo

Rok za prijavo je 17. oktober 2023.

Cena usposabljanja

Cena programa obdobnega izpopolnjevanja znaša 136,45 evrov (oproščeno DDV).

Kotizacijo je treba nakazati najkasneje 4 dni pred začetkom usposabljanja. Morebitne odjave sprejemamo do 2 dni pred razpisanim datumom, pri kasnejših odjavah ali neudeležbi kotizacije ne vračamo.

Dodatne informacije

Dodatne informacije lahko dobite pri Maruški Višnikar Bučar na telefonski številki (01) 514 70 73.

Povezane vsebine

Usposabljanje in pridobitev službene izkaznice za nadzornike na smučišču