Sorodne objave

Kam po pomoč? 8. marec 2023
 

Policijska postaja Trbovlje in Vrtec Trbovlje že vrsto let dobro sodelujeta na področju preventivnih aktivnosti, saj se policisti dobro zavedamo pomembnosti zaupanja otrok v policiste. Zato smo se povabilu ravnateljice odzvali z obiskom otrok v njihovi enoti Pikapolonica v Trbovljah.

VrtecTrbovlje 00.zm VrtecTrbovlje 01.zm

Otrokom se je uresničila velika želja, poleg vodij policijskih okolišev PP Trbovlje Gorazda Lipovška in Mitje Klančarja je tokrat na obisk prišel tudi policist Policijske postaje vodnikov službenih psov Ljubljana Janez Tonejc in njegovi štirinožni sodelavci Tik, Dina in Kori.

V treh urah si je na prireditvenem prostoru Pikapolonice prireditev ogledalo okoli 200 otrok iz petih trboveljskih vrtcev, ki so jim policisti, še zlasti pa psi pod taktirko svojega vodnika, popestrili vsakdanjik in jim prikazali poklic policista z drugačne perspektive. Štirinožni pomočniki so se tudi tokrat resnično izkazali, zaradi množičnega obiska so morali večkrat ponoviti nastop, zato so si po zaključku privoščili zaslužen počitek.

Vrtectrbovlje 02.zma VrtecTrbovlje 04