Sorodne objave

 

Policisti Policijske postaje Črnomelj smo tudi letos skrbeli za varnost smučarjev in obiskovalcev smučišča Bela. Med poostrenim nadzorom 23. februarja 2011 pa so se nam pridružili tudi inšpektorji Inšpektorata RS za notranje zadeve.

7

Večjih nepravilnosti nismo odkrili, temu pa pritrjuje tudi ugotovitev, da so smučarji čedalje bolj ozaveščeni in da upoštevajo FIS pravila, čedalje več jih uporablja tudi varnostno čelado. Veseli nas, da v pretekli sezoni nismo bili obveščeni o hujših nesrečah na smučišču.

8

1

Policist namešča letake na parkirnem prostoru smučišča, ki opozarjajo na nevarnost vlomov v vozilo.

4

Dolenjcem in Belokranjcem dobro poznani smučarski center Bela se razprostira na območju Dolenjske, Suhe in Bele krajine. Leži pod vrhom Pogorelec na višini 965 metrov. Je edino večje smučišče v tej regiji ter priljubljena razgledna in izletniška točka.

Kljub temu, da gre za nižje ležeče smučarske terene, kjer smo bili v preteklih sezonah zaradi vremenskih razmer pogosto prikrajšani za smučarske užitke, so letos smučarski navdušenci lahko našteli obilo ugodnih dni za smuko, vse do prvih dni marca.