Sorodne objave

 

Ministrstvo za notranje zadeve objavlja seznam nezasedenih službenih stanovanj, ki jih želi oddati. Obe stanovanji - v Trbovljah in Šmarju pri Jelšah - se oddajata v najem neopremljeni, za določen čas do enega leta z možnostjo podaljšanja. Za najem se obračuna tržna najemnina. Upravičenci do prijave so vse fizične in pravne osebe.

Gre za dve nezasedeni službeni stanovanji (vseljivi, potrebni le manjših obnovitvenih del), s katerima upravlja MNZ in nista bili dodeljeni uslužbencem Policije na podlagi notranjega razpisa MNZ za sestavo prednostnega vrstnega reda prosilcev službenih stanovanj za leto 2020, kakor tudi ne javnim uslužbencem na podlagi razpisa za javne uslužbence za leto 2020. Seznam nezasedenih službenih stanovanj za oddajo po tržni najemnini

Morebitni interesenti lahko pisno vlogo za dodelitev stanovanja z vsemi podatki pošljete najkasneje do 15. januarja 2021 na naslov:

Ministrstvo za notranje zadeve
Direktorat za logistiko in nabavo
Sektor za nastanitev in prehrano
Štefanova ulica 2
1501 Ljubljana

Za vse dodatne informacije se lahko obrnete po elektronski pošti na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na telefonsko številko 01 514 71 74 oziroma 01 514 71 69.

Podrobnejše informacije, vključno s seznamom nezasedenih službenih stanovanj po profitni najemnini, so objavljene na portalu GOV.SI: Oddajamo nezasedena službena stanovanja