Sorodne objave

Varovanje oseb in objektov 25. september 2013
 

Letošnji maj je za Center za varovanje in zaščito prazničen, saj obeležuje 30 let svojega obstoja in delovanja. Njegov jubilej bomo obeležili danes, 27. maja 2021, ob 14. uri.

V vseh teh letih je Center za varovanje in zaščito pokazal in dokazal, da je nepogrešljiv del v policijski strukturi. Uspešno je opravil številna zahtevna in kompleksna varovanja domačih in tujih varovanih oseb, doma in v tujini. Delo je zelo zahtevno in diskretno. Uspešnost enote temelji na dolgoletnih izkušnjah, znanju, nenehnem usposabljanju in pripadnosti vseh njenih zaposlenih, ki skupaj sledijo temeljnemu cilju - zagotavljati najvišji standard varovanja in najvišjo stopnjo varnosti.

Ob jubileju bosta zaposlene nagovorila generalni direktor policije dr. Anton Olaj in minister za notranje zadeve Aleš Hojs, in sicer danes, 27. maja 2021, ob 14. uri, v Ljubljani, na Ulici Jožeta Jame 8. Ob tem bodo zaposleni pokazali tudi primer varovanja varovane osebe.

Predstavniki medijev, vljudno vabljeni na dogodek!

Zbor bo pred stavbo na Ulici Jožeta Jame 8, ob 13.45. Vljudno vas prosimo, da svojo prisotnost potrdite na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..