Sorodne objave

 

Policija je uspešna toliko, kolikor so z njenim delom zadovoljni ljudje. Zgolj statistični podatki o varnosti, tudi če so še tako ugodni, niso edini dokaz njene uspešnosti. Med ključne kazalce kakovosti in učinkovitosti dela policije zato sodijo tudi stališča prebivalcev o njenem delu.

Zato vas vabimo, da med 6. in 31. januarjem izpolnite kratek anketni vprašalnik in nam pomagate še izboljšati kakovost našega dela!

V slovenski policiji in ministrstvu za notranje zadeve se zavedamo, da lahko javnomnenjske raziskave bistveno izboljšajo razumevanje potreb in pričakovanj javnosti. Ugotovitve raziskav vzpodbujajo izboljšanje dela policije, kar krepi partnerski odnos med policijo in prebivalci. Vse to prispeva tudi k višji stopnji varnosti za vse prebivalce Slovenije.

Dosedanji rezultati javnomnenjskih raziskav, od katerih je bila zadnja izvedena v letu 2009, so pokazali, da je raven zaupanja v slovensko policijo razmeroma visoka. Vendar pa izkazanega zaupanja ne smemo jemati kot nekaj samoumevnega, temveč si moramo z učinkovitim delom in posluhom za potrebe ljudi prizadevati, da bi ga ohranili in celo izboljšali. V ta namen smo pripravili kratek anketi vprašalnik, do katerega lahko dostopate na spodnji povezavi.

 

Izpolni anketo o zadovoljstvu z delom policije

 

Anketa je popolnoma anonimna. Vaši odgovori na anketna vprašanja, ki se shranjujejo v bazo odgovorov, ne vsebujejo nobenih informacij, po katerih bi vas bilo mogoče identificirati.

Odgovori na vprašanja niso obvezni, zato je pri vseh samodejno označena možnost Brez odgovora.

Slovnična oblika za moški spol se uporablja tudi za ženske.


Za vaš čas in trud se vam vnaprej zahvaljujemo!