Sorodne objave

 

V akciji 10 krogov za 10 nasmehov, ki smo se ji pridružili tudi policisti in s katero smo zbirali finančna sredstva za socialno ogrožene družine, je po vsej Sloveniji za dober namen teklo 1261 tekačev, skupaj pa smo zbrali 11.690 evrov! Zaradi velikega zanimanja policisti skupaj z organizatorjem, društvom Never Give Up, pripravljamo dodaten tek, ki bo 22. junija v Ljutomeru. Vabljeni!

Ptuj1

 Takole smo tekli na Ptuju ...


Humanitarno akcijo 10 krogov za 10 nasmehov je letos že petič organiziralo Športno humanitarno društvo Vztrajaj - Never Give Up. Letos smo tekli za deset socialno ogroženih družin, ki so bile izbrane preko Zveze prijateljev mladine, ter za eno družino, katere član je zaposlen v vojski, in eno družino, katere član je zaposlen v policiji, saj sta se akciji pridružili tudi Policija in Slovenska vojska. Zaradi velikega zanimanja za sodelovanje v akciji so se pomurski policisti odločili, da skupaj z organizatorjem pripravijo še en dogodek.

 Dodaten tek bo v ponedeljek, 22. aprila 2015, na atletskem stadionu športno rekreacijskega centra v Ljutomeru, na Ulici I. slovenskega tabora.

Tek bo potekal med 16. in 20. uro.

 Odtečete lahko poljubno število krogov. Predhodna prijava ni potrebna, saj se lahko prijavite na kraju, neposredno pred tekom. Na prizoriščih se bo dogajalo še marsikaj zanimivega.

24

Bili smo tudi v Novem mestu ...


Za sodelovanje v humanitarnem teku je predvidena startnina, in sicer 10 evrov za odrasle ter 5 evrov za otroke.

plakat slo

Tudi če v teku ne boste sodelovali, lahko dobrodelni prispevek nakažete na TRR Športno humanitarnega društva Vztrajaj – Never Give Up:
TRR: 020320259609009
Sklic: 00 1010
Namen: Deset krogov za deset nasmehov

ali pa prispevate neposredno na lokacijah, kjer bo potekal humanitarni tek.


Zbrana sredstva iz startnin in prostovoljnih prispevkov bodo dodana že zbranim 11.690 evrom, ki bodo nato enakomerno porazdeljena med vse upravičence.

DSC 4332

Utrinek iz Maribora ...


Iskrena hvala vsem, ki ste v prvih desetih tekih pokazali dobro voljo in veliko srce!

Vabljeni na dodaten tek v Ljutomeru, kjer bomo poskušali ta znesek še povečati in tako še bolj pomagati družinam v stiski!

Pričakujemo vas v čim večjem številu!

Več fotografij najdete na Facebooku društva Never Give Up