Sorodne objave

 

Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani bo od 14. do 16. maja potekala nova prireditev za vse generacije, Dnevi medgeneracijskega sožitja. Prireditev, ki jo organizira Zveza društev upokojencev Slovenije, postavlja v ospredje medgeneracijsko sodelovanje in solidarnost. Tam bomo tudi policisti. Vabljeni!

dnevi sozitja logo

Policisti bomo na dnevih medgeneracijskega sožitja vsem obiskovalcem svetovali, kako lahko najbolje poskrbite za svojo varnost v prometu, doma, ali pa pri dvigu denarja na bankomatih. Na ogled bomo postavili tudi zanimiva sodobna vozila, npr. mobilno policijsko pisarno in vozilo z videonadzornim sistemom Provida, s katerim "lovimo" prehitre voznike, ki z visokimi hitrostmi ogrožajo vašo varnost.

Spoznali boste tudi kriminalista in pri njem preverili, kako iščemo dokaze na kraju kaznivega dejanja. Za spomin boste lahko s seboj odnesli lastne prstne odtise. Obiskali pa vas bodo tudi naši zvesti štirinožni pomočniki, policijski konji in kužki, ki pri obiskovalcih vedno zbudijo največ simpatij.

Pridite in spoznajte naše delo! Obiščete nas lahko vsak dan med 9. in 18. uro.

Vstop je prost!