Sorodne objave

 

Direktor Policijske uprave Celje mag. Karol Turk je 22. junija na slovesnosti ob dnevu policije sprejel dobitnike priznanj. Sprejema se je udeležil tudi generalni direktor policije Janko Goršek.

Na svečanem sprejemu so podelili priznanja za 30 let dela v policiji ter bronasti, srebrni in zlati ščiti policije.

IMG 0010

Priznanja za 30 let dela v policiji so prejeli Zdenka Jan iz Sektorja kriminalistične policije (SKP) v Policijski upravi (PU) Celje, Emil Fekonja, upokojeni delavec Postaje mejne policije (PMP) Bistrica ob Sotli, Branko Tajčman iz PMP Bistrica ob Sotli, Branko Prah iz Policijske postaje (PP) Šentjur, Danilo Tertinek, upokojeni delavec PMP Rogatec, Miran Tonkli iz PMP Bistrica ob Sotli, Marija Zaleznik iz PP Mozirje in Ivan Ržen iz PP Laško. Že v začetku leta pa sta priznanji za 30 let dela v policije prejela Rozalija Veniger iz Službe direktorja PU Celje in Anton Vidovič, upokojeni delavec SKP PU Celje.

IMG 0016

IMG 0036

Bronaste ščite, ki se podeljujejo za prizadevno in uspešno opravljanje delovnih nalog policije, so prejeli Tomaž Aubreht iz PP Žalec, Vojko Bobik iz PP Celje, Milena Božičnik iz PMP Bistrica ob Sotli, Jure Centrih iz PP Celje, Matej Černec iz Postaje prometne policije (PPP) Celje, Aleš Dergan iz Operativno-komunikacijskega centra (OKC) PU Celje, Saška Grad iz PP Celje, Borut Jazbinšek iz PP Šentjur, Roman Jelen iz PP Žalec, Matjaž Jesenek iz PP Slovenske Konjice, Igor Kekec iz SKP PU Celje, Peter Kovše iz PP Slovenske Konjice, Mija Krajnc iz Službe za operativno podporo PU Celje, Cvetka Leban iz Sektorja uniformirane policije (SUP) PU Celje, Aleš Lončarič in Zoran Lukner iz SKP PU Celje, Kristjan Mežnarič iz PP Žalec, Danilo Milčinovič iz PPP Celje, Matjaž Modrijančič iz SKP PU Celje, Rajko Nemec iz SUP PU Celje, Matej Nograšek iz PP Laško, Janez Pavlič iz PP Celje, Jože Plahuta iz PP Laško, Zdenka Pušnik iz PMP Bistrica ob Sotli, Julija Rimz in Larisa Rojc iz SKP PU Celje, Ervin Stojnšek iz PP Rogaška Slatina, Bojan Šipek iz PP Laško, Milan Tasner iz PP Rogaška Slatina, Dominik Ternik iz SKP PU Celje, Andrej Tomažič, Martin Vinter in Andrej Vovk iz PP Slovenske Konjice, Andreja Vrečko Brumec iz Službe direktorja PU Celje, Robert Zohar iz SKP PU Celje, Mihaela Sajovic iz PP Celje in David Antolovič iz SKP PU Celje.

IMG 0057

Dobitniki srebrnih ščitov, ki se podeljujejo za večkratne pomembne prispevke ali uspehe na posameznih področjih policijskega dela ali pri opravljanju delovnih nalog, za organizacijske izboljšave pri delu ali za krepitev ugleda policije, so bili: Boštjan Debelak iz PP Rogaška Slatina, Roman Dornik iz PPP Celje, Franc Fon iz PP Šmarje pri Jelšah, Sandi Kamenšek iz PMP Rogatec, Dušan Marat iz OKC PU Celje, Iztok Pinter iz PP Šmarje pri Jelšah, Damijan Turk iz SKP PU Celje in Boštjan Cugmaš iz PPP Celje.

IMG 0066

IMG 0080

Zlati ščit policije, ki se podeljuje za dolgoletno uspešno razvijanje in krepitev organiziranosti, usposobljenosti ali uspešnosti delovanja policije ter za pomembne dosežke pri razvojnem ali raziskovalnem delu na področju varnosti in policijske dejavnosti, sta letos prejela Zvonko Cirkulan iz SKP PU Celje in Vidko Lezjak iz SUP PU Celje.

IMG 0074

Na svečanem sprejemu sta priznanji za sodelovanje prejeli tudi Društvo paraplegikov jugozahodne Štajerske in Celjski sejem, d. d., ki so nam v zadnjih letih pogosto priskočili na pomoč pri preventivnih in drugih aktivnostih. 

IMG 0076

V imenu Društva paraplegikov jugozahodne Štajerske je bronasti znak policije prevzel predsednik društva Janez Hudej, v imenu Celjskega sejma pa je srebrni znak policije za sodelovanje prevzel mag. Robert Otorepec, podpredsednik upravnega odbora družbe.