V prostorih novogoriške policijske uprave je Regionalni klub Mednarodnega policijskega združenja Nova Gorica 5. decembra 2008 sklical redni letni občni zbor članov kluba, ki je bil po treh letih ponovno tudi volilni.

081210-IPA_ObcniZbor

Na srečanju je dosedanji predsednik Bruno Ipavec predstavil opravljene naloge in uspehe, ki jih je klub dosegel v preteklem obdobju.

Izvedene so bile tudi volitve članov v organe kluba za prihodnje triletno obdobje. Upravni odbor kluba ponovno vodi Bruno Ipavec, sekretar kluba je postal Ivan Ambrožič, blagajnik pa Simon Justin. Člani Upravnega odbora so Ivan Bratuž, Silva Mlakar, Sejad Jusič, Danijel Žnidar, Roman Antolinc, Alojz Žerak, Silvan Grudina, Jakob Čeferin, Sergej Benedetič in Marko Terbovšek. V nadzorni odbor so bili izvoljeni Nevijo Kristan, Tomaž Rutar in Stanko Pregelj, v častno razsodišče pa Alojzij Mohar, Evgen Govekar, Darja Vrtovec in Dean Božnik.

Udeležence občnega zbora je poleg predsednika Bruna Ipavca pozdravil tudi direktor Policijske uprave Nova Gorica Alojzij Mohar in jim zaželel obilo uspehov tudi v prihodnje.

Na koncu je predsednik predstavil programska izhodišča za nadaljnje delo kluba. Ta temeljijo na ohranjanju vseh dosedanjih aktivnosti in večjem čezmejnem povezovanju in sodelovanju.

Za vse člane kluba se je druženje nadaljevalo v prijetnem okolju kmečkega turizma Bizjakova domačija v Goriških Brdih.


Besedilo in fotografije: Bruno Ipavec,

predsednik Regionalnega kluba Mednarodnega policijskega združenja Nova Gorica