Sorodne objave

 

V ponedeljek, 3. decembra 2018, se je ob 18.40 v naselju Dornberk na prehodu za pešce zgodila prometna nesreča, ko je neznani voznik osebnega vozila znamke Kia Ceed, kovinsko temno sive barve, vozil iz Branika proti naselju Prvačina. Ko je pripeljal do ene od tamkajšnjih hiš na Prešernovi ulici, je z levim vzvratnim ogledalom vozila trčil v levo roko 50-letnega pešca, ki je takrat ravno prečkal prehod za pešce.

Voznik se po nesreči ni ustavil in ni nudil pomoči poškodovanemu pešcu, niti ni posredoval svojih podatkov, temveč je nadaljeval z vožnjo proti Novi Gorici.

Policisti Postaje prometne policije Nova Gorica (Žnidaršičeva ulica 17, 5290 Šempeter pri Gorici) pozivajo voznika in vse morebitne očividce oz. vse, ki bi lahko imeli koristne informacije, da zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pokličejo na telefonsko številko (05) 393 41 00, pišejo na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma se oglasijo na najbližji policijski postaji. Na voljo je tudi interventna številka policije 113 ali anonimni telefon 080 1200.