Sorodne objave

 

Vabimo vas, da med 1. in 30. junijem 2016 izpolnite kratek anketni vprašalnik o zadovoljstvu z delom policije in nam tako pomagate še izboljšati kakovost našega dela!

V slovenski policiji se zavedamo, da lahko javnomnenjske raziskave bistveno izboljšajo razumevanje potreb in pričakovanj javnosti. Ugotovitve raziskav o ocenah in stališčih prebivalcev vzpodbujajo izboljšanje dela policije, kar krepi partnerski odnos med policijo in prebivalci. Vse to prispeva tudi k višji stopnji varnosti za vse prebivalce Slovenije.

V ta namen smo pripravili anketni vprašalnik, do katerega lahko dostopate na spodnji povezavi. Sodelovanje v anketi vam bo vzelo 10-15 minut.

anketa

Anketa je popolnoma anonimna. Vaši odgovori na anketna vprašanja, ki se shranjujejo v bazo odgovorov, ne vsebujejo nobenih informacij, po katerih bi vas bilo mogoče identificirati. Odgovori na vprašanja niso obvezni, zato je pri vseh samodejno označena možnost Brez odgovora. Slovnična oblika za moški spol se uporablja tudi za ženske.

Dosedanji rezultati javnomnenjskih raziskav, od katerih je bila zadnja izvedena v letu 2014, so pokazali, da je raven zaupanja v slovensko policijo razmeroma visoka. Vendar pa izkazanega zaupanja ne jemljemo kot nekaj samoumevnega, temveč si poskušamo z učinkovitim delom in posluhom za potrebe ljudi prizadevati, da bi ga ohranili in celo izboljšali.

 

Za vaš čas in trud se vam zahvaljujemo!