Sporočila za javnost

Generalni direktor policije Janko Goršek je vsem policistkam in policistom že čestital ob praznovanju dneva policije. Danes, 27. junija 2011, pa je osebno čestital še skupini policistov, ki so sodelovali pri preiskavi in prijetju osumljencev nedavnega oboroženega ropa z umorom v Kresnicah.Sprejema na Policijski postaji Ljubljana Moste so se poleg policistov iz ljubljanske policijske uprave udeležile še policisti iz koprske in novomeške policijske uprave ter pripadniki Uprave kriminalistične policije, Nacionalnega forenzičnega laboratorija, Letalske policijske enote, Specialne enote, Operativno-komunikacijskega centra in drugi.

 

 

 

IMG_9730

 

 

Goršek jim je zaželel, da bi ne glede na trenutne razmere še naprej dosledno in prizadevno skrbeli za dobrobit ljudi in ohranjali visoko stopnjo varnosti v državi. Pohvalil je njihovo delo, ponesrečenemu policistu pa je zaželel dobro in hitro okrevanje.

 

{gallery}NovinarskoSredisce/SporocilaZaJavnost/2011/06-junij/27-sprejem-kresnice/galerija{/gallery}

 

Zastoji na mejnih prehodih

    Ni podatkov o zastojih na mejnih prehodih.

Informacije o razmerah in zastojih na cestah so dostopne na spletni strani Prometno-informacijskega centra za državne ceste.
Podatki so dostopni tudi na spletnem servisu.