Javne dražbe, nakup in prodaja službenih živali in (ne)premičnin PDF natisni E-pošta

Na tem mestu objavljamo obvestila o javnih dražbah premičnin, nepremičnin, zemljišč ipd., ki so v lasti ali upravljanju Policije oz. Ministrstva za notranje zadeve, ter o nakupu in prodaji službenih živali policije. Vsa obvestila so dosegljiva tudi v rubriki Ravnanje s stvarnim premoženjem.

 

Objavljamo javno dražbo za prodajo zasedenega stanovanja v Murski Soboti in prodajo po metodi neposredne pogodbe nepremičnine v Ormožu. Prodaja bo 24. oziroma 26. julija 2018.

 

Naprodaj so štirje policijski službeni psi, in sicer po metodi javnega zbiranja ponudb. Zainteresirani kupci naj svoje ponudbe pošljejo najkasneje do ponedeljka, 23. julija 2018, do 12. ure na naslov Ministrstvo za notranje zadeve, Štefanova ulica 2, 1501 Ljubljana.

 

Zainteresirani kupci naj svoje ponudbe pošljejo najkasneje do ponedeljka, 11. junija 2018, do 12. ure na naslov Ministrstvo za notranje zadeve, Štefanova ulica 2, 1501 Ljubljana.

 

 

Pogosta vprašanja

 

Policija ne organizira več javnih dražb najdenih predmetov - obvestilo

Najdene stvari, ki jih najditelji izročijo policistom, Policija hrani 30 dni. V tem času Policija išče lastnika najdene stvari. Podatke o najdeni stvari objavimo tudi na oglasni deski policijske postaje, na območju katere je bil predmet najden, in na svoji spletni strani: Seznam najdenih predmetov.

Javne dražbe najdenih predmetov so po novem v pristojnosti Finančne uprave RS.

Več >>

 

 

 

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.