Javne dražbe, nakup in prodaja službenih živali in (ne)premičnin PDF natisni E-pošta

Na tem mestu objavljamo obvestila o javnih dražbah premičnin, nepremičnin, zemljišč ipd., ki so v lasti ali upravljanju Policije oz. Ministrstva za notranje zadeve, ter o nakupu in prodaji službenih živali policije. Vsa obvestila so dosegljiva tudi v rubriki Ravnanje s stvarnim premoženjem.

 

Policijska uprava Novo mesto prodaja rabljen batni kompresor MS 59S-500FT. Zainteresirani kupci lahko svoje ponudbe pošljejo do torka, 8. maja 2018, do 12. ure, na naslov Ministrstvo za notranje zadeve, Štefanova ulica 2, 1501 Ljubljana.

 

Ministrstvo za notranje zadeve prodaja nekaj zemljišč v Leskovcu (občina Krško). Javna dražba bo v torek, 15. maja 2018, ob 9. uri na Štefanovi ulica 2, Ljubljana. 

 

Policija ponovno prodaja službeno psičko Gino. Prodaja bo potekala v torek, 8. maja  2018, ob 9. uri na naslovu: Ministrstvo za notranje zadeve, Štefanova ulica 2, Ljubljana.

 

Policija zbira ponudbe za prodajo službenega psa Billyja. Rok za oddajo ponudbe je 23. april 2018 do 12. ure, javno odpiranje ponudb pa bo 24. aprila 2018 ob 9. uri na  Ministrstvu za notranje zadeve na Štefanovi ulici 2 v Ljubljani.

 

Ministrstvo za notranje zadeve prodaja rabljena prevozna sredstva, avtomaterial ter avto in moto plašče. Javno odpiranje ponudb bo 19. aprila 2018, ob 9. uri na Ministrstvu za notranje zadeve na Štefanovi ulici 2 v Ljubljani.

 

 

Pogosta vprašanja

 

Policija ne organizira več javnih dražb najdenih predmetov - obvestilo

Najdene stvari, ki jih najditelji izročijo policistom, Policija hrani 30 dni. V tem času Policija išče lastnika najdene stvari in objavi podatke na oglasni deski policijske postaje, na območju katere je bil predmet najden, in na svoji spletni strani: Seznam najdenih predmetov. Javne dražbe najdenih predmetov so po novem v pristojnosti Finančne uprave RS.

Več >>

 

 

 

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.