Javne dražbe, nakup in prodaja službenih živali in (ne)premičnin PDF natisni E-pošta

Na tem mestu objavljamo obvestila o javnih dražbah premičnin, nepremičnin, zemljišč ipd., ki so v lasti ali upravljanju Policije oz. Ministrstva za notranje zadeve, ter o nakupu in prodaji službenih živali policije. Vsa obvestila so dosegljiva tudi v rubriki Ravnanje s stvarnim premoženjem.

 

Policijska psa Eros in Gina še vedno nista našla novega doma, zato ponovno zbiramo ponudbe zainteresiranih kupcev. Svoje ponudbe lahko pošljete najkasneje do 26. februarja 2018 na naslov Ministrstva za notranje zadeve.

 

Policijski psički (mladički) Ita in Jacky iščeta nov dom. Zainteresirani kupci ponudbe pošljite do vključno 19. februarja 2018 na naslov Ministrstva za notranje zadeve.

 

Policijska konja in policijska psička iščejo nov dom. Svoje ponudbe lahko pošljete najkasneje do 14. februarja 2018.

 

Ministrstvo za notranje zadeve prodaja zasedeno stanovanje v Mariboru in poslovno stavbo z zemljiščem v Ormožu. Javna dražba bo 15. februarja 2018 ob 9. uri na Ministrstvu za notranje zadeve na Štefanovi ulici 2 v Ljubljani. 

 

Policija kupuje dva konja za opravljanje operativnih nalog. Ponudbe lahko oddate v več terminih, prvi rok za oddajo je 20. december 2017, naslednji možni roki za oddajo ponudb pa so 15. januar, 12. februar in 12. marec 2018.

English: An invitation to tender for the purchase of horses for operational work

Deutsch: Aufforderung zur Abgabe von Angeboten für den Kauf von Pferden für die Einsatzverwendung in der Polizei

 

Policija kupuje šest psov za opravljanje operativnih nalog. Svoje ponudbe lahko oddate v več terminih, prvi rok za oddajo je 20. december 2017, naslednji so 15. januar, 12. februar in 12. marec 2018.

English: An invitation to tender for the purchase of dogs for operational work word-W

Deutsch: Aufforderung zur Abgabe von Angeboten für den Kauf von Hunden für die Einsatzverwendung in der Polizei word-W

 

 

Pogosta vprašanja

 

Policija ne organizira več javnih dražb najdenih predmetov - obvestilo

Najdene stvari, ki jih najditelji izročijo policistom, Policija hrani 30 dni. V tem času Policija išče lastnika najdene stvari in objavi podatke na oglasni deski policijske postaje, na območju katere je bil predmet najden, in na svoji spletni strani: Seznam najdenih predmetov. Javne dražbe najdenih predmetov so po novem v pristojnosti Finančne uprave RS.

Več >>

 

 

 

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.