Javne dražbe, nakup in prodaja službenih živali in (ne)premičnin PDF natisni E-pošta

Na tem mestu objavljamo obvestila o javnih dražbah premičnin, nepremičnin, zemljišč ipd., ki so v lasti ali upravljanju Policije oz. Ministrstva za notranje zadeve, ter o nakupu in prodaji službenih živali policije. Vsa obvestila so dosegljiva tudi v rubriki Ravnanje s stvarnim premoženjem.

 

Policija ne organizira več javnih dražb najdenih predmetov - obvestilo

Najdene stvari, ki jih najditelji izročijo policistom, Policija odslej hrani 30 dni. V tem času Policija išče lastnika najdene stvari in objavi podatke na oglasni deski policijske postaje, na območju katere je bil predmet najden, in na svoji spletni strani: Seznam najdenih predmetov. Javne dražbe najdenih predmetov so odslej v pristojnosti Finančne uprave RS.

 

Prodaja po metodi neposredne pogodbe s pogajanji o ceni bo potekala v četrtek, 26. oktobra, ob 9. uri, na Ministrstvu za notranje zadeve.

 

 

Ponudbe lahko pošljete najkasneje do 25. 10. 2017 do 12. ure na naslov Ministrstvo za notranje zadeve, Štefanova ulica 2, 1501 Ljubljana.

 

 

Prvi rok za oddajo ponudb je 29. september 2017.

 

 

Policija kupuje šest psov za operativno delo v policiji. Ponudbe lahko oddate v več terminih: prvi termin za oddajo ponudb je 14. september 2017, sledijo 25. september, 9. oktober in 20. oktober 2017.

English: An invitation to tender for the purchase of dogs for operational work word-W

Deutsch: Aufforderung zur Abgabe von Angeboten für den Kauf von Hunden für die Einsatzverwendung in der Polizei word-W

 

 

Ministrstvo za notranje zadeve prodaja 109 rabljenih prevoznih sredstev. Javno odpiranje ponudb bo 13. septembra 2017 ob 9. uri na Ministrstvu za notranje zadeve, Štefanova ulica 2 v Ljubljani.

 

 

Svoje ponudbe lahko oddate najkasneje do 5. septembra 2017 do 12. ure.

 

 

 

Pogosta vprašanja

 

Naša spletna stran uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Želim izvedeti več.