Sorodne objave

 

V nastanitvenem centru v Gornji Radgoni je bilo danes, 14. novembra 2015, okrog 9. ure nastanjenih 1.364 migrantov. Čez dan je bilo vanj iz nastanitvenega centra v Lendavi prepeljanih 316 migrantov.

Avstrijski varnostni organi so danes ob 9. uri na nekdanjem mejnem prehodu v Gornji Radgoni v svojo državo sprejeli 935 migrantov, ob 14. uri 695 in ob 16. uri še 50. Danes so skupno sprejeli 1680 migrantov.

Ob 17. uri je bilo iz Dobove v sprejemni center v Gornjo Radgono pripeljanih okrog 150 migrantov, ki bodo po končanih postopkih evidentiranja v Gornji Radgoni tudi nastanjeni.

Ob 18. uri je iz Hrvaške na mednarodni mejni prehod v Petišovcih z desetimi avtobusi prispelo okrog 500 migrantov. Po končanih postopkih evidentiranja v Petišovcih in Dolgi vasi bodo tujci nastanjeni v nastanitvenem centru v Gornji Radgoni.

Od hrvaških varnostnih organov smo dobili najavo, da nam bodo na mednarodnem mejnem prehodu v Petišovcih okrog 21. ure predali približno 500 migrantov, pripeljanih z desetimi avtobusi.

V nastanitvenem centru v Lendavi trenutno ni migrantov.


Aktivnosti slovenske policije v zvezi z aktualnimi migracijskimi tokovi