Sorodne objave

 

V. d. generalnega direktorja policije Anton Travner je v soboto, 21. marca 2020, obiskal Policijsko postajo Črnomelj, kjer se je srečal z direktorjem PU Novo mesto Janezom Ogulinom in črnomaljskimi policisti. Policijska postaja Črnomelj je namreč na območju PU Novo mesto zaradi obravnave nezakonitih prehodov državne meje najbolj obremenjena policijska postaja.

IMG 7554b

Zvečer sta z namestnikom Jožetom Senico obiskala še policiste na mejnem prehodu Vinica in se srečala s policisti in pripadniki Slovenske vojske, ki varujejo državno mejo. Travner je pohvalil delo slovenskih policistov in sodelovanje s pripadniki vojske ter se jim zahvalil za prizadevanja pri zagotavljanju varnosti prebivalcev. Policisti namreč svoje naloge opravljajo izjemno uspešno in predano, kljub siceršnjemu velikemu obsegu dela in dodatnim nalogam, povezanih s preprečevanjem širjenja koronavirusa.

IMG 7557b

"Slovenski policisti so vsak dan izjemno izpostavljeni. Narava njihovih nalog je taka, da ne morejo delati od doma, so na terenu, v stiku z ljudmi in tujci, ki nezakonito prestopajo mejo. V tem trenutku slovenska policija kljub zahtevnih razmeram vsekakor obvladuje položaj," je v izjavi za medije izpostavil v. d. generalnega direktorja policije Anton Travner.

IMG 7571b

Da bi še naprej lahko skrbeli za varnost vseh prebivalcev Slovenije, policisti in policistke znova opozarjamo: Mi smo tu za vas, ostanite doma za nas!

IMG 7565

Enako sporočilo pa javnosti pošiljajo tudi predstavniki medijev, ki v teh dneh skrbijo za našo obveščenost ter ljudem posredujejo vsa naša obvestila in preventivna opozorila.

IMG 7549a