Sorodne objave

 

Policija skupaj z obema policijskima sindikatoma – s Policijskim sindikatom Slovenije in s Sindikatom policistov Slovenije - zbira finančna sredstva za družino včeraj preminulega policista Damijana Kukoviča.

Zavedamo se, da s prav nobenim dejanjem ne moremo omiliti neskončne stiske svojcev umrlega policista. Želimo pa si, da bi jim vlili vsaj nekaj upanja, da v teh težkih trenutkih niso ostali sami.

Zaposleni v policiji še vedno čutimo močno pripadnost, tako instituciji kot tudi našemu številčnemu kolektivu. Ta pripadnost se v najtežjih preizkušnjah kaže kot brezmejna solidarnost in pripravljenost pomagati kolegom ter njihovim družinam. Verjamemo, da bo tudi tokrat tako. Po svojih močeh in zmožnostih bomo pomagali globoko prizadeti mladi družini.

Finančna sredstva za družino umrlega policista bomo zbirali do 10. septembra 2014. Nakažete jih lahko:

  • na transakcijski račun Policijskega sindikata Slovenije:

št. SI56 6100 0403 0000 080, s kodo namena CHAR - Dobrodelno plačilo,
s sklicem na številko SI00 3-2014-32

 ali

  • na transakcijski račun Sindikata policistov Slovenije:

št. SI56 3300 0000 3158 117, odprt pri Hypo banki, s kodo namena CHAR - Dobrodelno plačilo,
namen: Pomoč družini Damijana Kukoviča
s sklicem na številko: SI00 00

Sindikat policistov Slovenije je skupaj s Telekomom Slovenije in Si.mobilom vzpostavil tudi donacijo preko sms sporočil. Donirate lahko tudi tako, da pošljete sporočilo SMS s ključno besedo POLICIST5 na številko 1919 in prispevali boste 5 evrov za pomoč družini pokojnega policista. Prispevate lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, Mobitela, Izimobila, Debitela in Simobila.

 

Veseli bomo, če nam boste pomagali pri tej dobrodelni akciji, da bi zbrali čim več sredstev za družino.

Vnaprej hvala za pripravljenost in pomoč!