Sorodne objave

 

Policija se tudi letos pridružuje humanitarni akciji Anina zvezdica, ki bo v policiji potekala od 1. do 14. decembra 2014. Zbirali bomo hrano z daljšim rokom uporabe in tako poskušali pomagati družinam v stiski. Pomagajte tudi vi in polepšajte veseli december tistim, ki so prikrajšani za praznične radosti!

aninazvezdica

Več o Anini zvezdici najdete na www.aninazvezdica.si
 

  • Zbirali bomo hrano z daljšim rokom uporabe

V okviru akcije bomo zbirali hrano z daljšim rokom uporabe. Prinesete lahko paštete in drugo konzervirano hrano, moko, sladkor, olje, kis, testenine, riž, trajno mleko, marmelade, med, namaze, omake, kosmiče, kakav, čaj, kavo, sol in druge začimbe, sokove idr. Ker so pred nami prazniki, so zaželene tudi sladkarije, ki bodo osrečile marsikaterega otroka.

  • Če želite pomagati, lahko hrano prinesete na policijske postaje po vsej Sloveniji
Tudi letos bomo v času akcije, med 1. in 14. decembrom, omogočili občanom, da na policijske postaje prinesejo hrano, ki jo želijo darovati za družine v stiski. Na seznamu vseh policijskih postaj lahko preverite, katera postaja vam je najbližja.

 

Vabimo vas, da se nam pridružite v dobrodelni akciji in po svojih zmožnostih darujete hrano z daljšim rokom uporabe. Prepričani smo, da bo akcija tudi tokrat zaživela in da bomo s prehrambenimi paketi družinam in posameznikom vsaj nekoliko olajšali skrajno revščino, v kateri so se znašli.

Akciji se letos organizacijsko pridružujejo tudi Ministrstvo za notranje zadeve, Sindikat policistov Slovenije in Policijski sindikat Slovenije. 


Preberite tudi: