Sorodne objave

 

Zaradi mednarodne kolesarske dirke Maraton Franja bodo 12., 13. in 14. junija potekale tri večje prireditve. Vse udeležence v cestnem prometu opozarjamo, da bodo na nekaterih cestah v Ljubljani in na drugih odsekih, kjer bo prireditev potekala, občasno veljale popolne zapore.

petek, 12. junij 2015

V Ljubljani bo potekalo tekmovanje kolesarjev v vožnji na čas. Zato bodo med 15. in 21. uro za ves promet zaprte ceste na naslednji trasi: BTC – Šmartinska cesta, preko križišča z Zasavsko cesto, skozi Podgorico po Savski cesti do Domžal, naravnost na Ljubljansko cesto preko križišča s Karantansko cesto, levo na Kolodvorsko, nazaj do Ljubljanske ceste, levo proti Savski cesti, v križišču s Karantansko desno na Savsko cesto in nazaj po Savski cesti, po Šmartinski cesti s ciljem v BTC.


sobota, 13. junij 2015

Potekal bo družinski maraton po naslednji trasi: Ljubljana BTC – Šmartinska – Sneberje – Šentjakob – Beričevo – Dol, desno na Zasavsko cesto, po Zasavski cesti do Dolskega – Kleče – Dol – Beričevo – Brinje – Šmartinska – BTC, kjer je tudi cilj trase. Promet bo oviran med 16. in 17.30 uro.


nedelja, 14. junij 2015

Med 8. in 16. uro bosta v okviru Maratona Franja potekala dva kolesarska maratona, zato bo promet oviran na naslednjih relacijah: Ljubljana (BTC, Šmartinska, Zaloška, Kajuhova, Litijska, Roška, Karlovška, Trg MDB, Tržaška) – Brezovica – Vrhnika – Logatec – Idrija – Cerkno – Kladje – Škofja Loka – Vodice – Tacen – Ljubljana (Obvozna pot, Dunajska, Krajnčeva, krožišče Žale, Šmartinska) – Horjul – Gorenja vas – Škofja Loka – Vodice – Tacen – Ljubljana.
 

Vse udeležence v cestnem prometu pozivamo, da zaradi varnosti udeležencev prireditve in lastne varnosti dosledno upoštevajo odredbe policistov in navodila rediteljev, ki bodo v ta namen skrbeli za varen potek prireditve.

Svetujemo, da zaradi gneče in zapor cest v teh dneh uporabijo druga prevozna sredstva oziroma druge cestne povezave.