Sorodne objave

 

Ljubljanski prometni policisti obravnavajo prometno nesrečo, ki se je zgodila včeraj, 29. novembra 2018, okoli 20. ure na primorski avtocesti pri Vrhniki v smeri Kopra, zaradi nenadnega zaviranja neznanega voznika osebnega vozila BMW, serije 3, bele ali sive barve.

Po do sedaj zbranih obvestilih je znano, da je voznik osebnega vozila Peugeot vozil po desnem prometnem pasu od Vrhnike proti Logatcu. Po levem ga je prehitevala voznica osebnega vozila Renault Clio. Med prehitevanjem je za njo po levem prometnem pasu pripeljal neznani voznik osebnega vozila BMW, serije 3, bele ali sive barve, in ji prižgal dolge luči. Voznica je prehitela voznika Peugeot in zapeljala pravilno na desni pas pred njega in z vožnjo nadaljevala. Neznani voznik BMW pa je nato prehitel obe vozili, zapeljal na desni prometni pas pred voznico Renault Clia in nenadoma zavrl, zaradi česar je slednja naglo zavila v desno na pas za počasna vozila in pri tem trčila v neznano tovorno vozilo. Pri tem jo je odbilo v levo preko srednjega pasu na prehitevalni pas. Ravno v tem trenutku je po prehitevalnem pasu pravilno pripeljal voznik osebnega vozila VW Golf, pri čemer je med njima prišlo do trčenja.

Neznani voznik BMW-ja in neznano tovorno vozilo sta odpeljala naprej. Voznica Renault Clia in voznik VW Golfa sta v nesreči utrpela telesne poškodbe.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče prosimo voznika BMW-ja in vse, ki bi imeli koristne informacije o nesreči kot tudi neznanem vozniku BMW-ja, serije tri, bele ali sive barve, da to sporočijo na interventno številko 113 ali Postajo prometne policije Ljubljana na številko (01) 583 88 20.