Sorodne objave

 

V humanitarni akciji Podari igračo in nasmeh sodelujemo tudi v policiji. Z velikim veseljem smo se namreč odzvali na vabilo pobudnikov dobrodelne akcije Rdečega križa Slovenije in Petrola ter se v začetku novembra odločili, da igrače za prikrajšane otroke zberemo organizirano.

Hitro smo organizirali interno zbiranje igrač med svojimi zaposlenimi v vseh policijskih enotah po Sloveniji. S tem smo se pridružili številnim vrtcem in šolam iz krajev po vsej Sloveniji, prav tako kot mnogim podjetjem in organizacijam, ki so se odzvale na humanitarno pobudo, bodisi s skupinskim zbiranjem in darovanjem bodisi s širjenjem ideje o poslanstvu akcije med svojimi zaposlenimi ter njihovimi bližnjimi.

Na koncu bomo vse zbrane igrače posredovali v centralno skladišče Rdečega križa, kjer jih bodo razvrstili in v skladu s standardi očistili, zatem pa v decembrskem predprazničnem času razdelili otrokom iz socialno ogroženih okolij. Namen akcije, ki traja do 30. novembra, je zbrati čim več igrač za manj privilegirane otroke in jim ponuditi enake možnosti za boljše življenje in osebni razvoj.

081121 PodariIgraco

Janez Rupnik, pomočnik direktorja Uprave uniformirane policije na Generalni policijski upravi, ob podaritvi igrače.


Več informacij o humanitarni akciji