Izšla je tretja številka revije Varnost, ki ostaja poletno obarvana. V njej med drugim pišemo o varnostnih in drugih ukrepih policije ob obisku ruskega predsednika Putina ter o sklenitvi zakonske zveze v policijski uniformi. S programom treninga in športnimi napotki svetujemo, kako pridobiti psihofizično kondicijo, "strokovne vrstice" pa namenjamo predstavitvi projekta s področja uporabe podatkov o letalskih potnikih.

varnost3 2016Današnja revija Varnost je naslednica Strokovnega lista Ljudske milice, ki je začel izhajati leta 1952. Z več spremembami skozi vsa ta leta, in sicer spremembami tako v obsegu, vsebini, obliki in podobi, imamo danes pred sabo atraktivno in barvno revijo v elektronski obliki.

Kot ikona slovenske policije Varnost v štirih številkah letno predstavlja aktualne teme, niza najodmevnejše ali najpomembnejše novice, izpostavlja mednarodno sodelovanje ter izobraževanja in usposabljanje. Posebnost je predstavitev zanimivih prostočasnih aktivnosti posameznih policistov in drugih zaposlenih, revija pa zajema tudi športne aktivnosti tako vrhunskih športnikov, zaposlenih v policiji, kot drugih policistk in policistov.


Arhiv revij Varnost