Sorodne objave

 

Danes, 2. junija 2004, je generalni direktor policije dr. Darko Anželj sprejel policista - kriminalista Branislava Kandutija iz Urada kriminalistične policije Policijske uprave Koper, ki bo 9. junija 2004 nastopil delo v mirovni misiji EUMP (European Union Police Mission) v Bosni in Hercegovini.

Zamenjal bo Dušana Janca, ki mu bo potekel mandat v mirovni misiji. Preden bo začel z delom v Goraždu se bo policist Kanduti udeležil še enotedenskih priprav na sedežu mirovne misije EUMP v Sarajevu.


040602 mirovne bih Sprejem pri generalnem direktorju (na sliki od leve proti desni Anton Pozvek, pomočnik direktorja Uprave uniformirane policije, dr. Darko Anželj, generalni direktor policije, Darko Lesjak iz oddelka za policijske specialnosti Uprave uniformirane policije in Branislav Kanduti, kriminalist iz Policijske uprave Koper).


Generalni direktor policije je izrazil prepričanje, da bo tako kot njegov predhodnik, kot tudi drugi policisti, ki delajo v mirovnih misijah, delal strokovno in profesionalno ter tako krepil ugled slovenske policije v tujini in hkrati policistu zaželel uspešno službovanje.

 

Besedolo in fotografija: Nuša Tavčar