Sorodne objave

 

Gorenjski kriminalisti so 15. maja 2012 okoli 11. ure v Kokrici pri Kranju prijeli 35-letnega državljana Črne Gore, ki je eden izmed glavnih akterjev mednarodne kriminalne združbe, katere člane je policije prijela prejšnji petek.

IMG 0033

Kriminalisti so na podlagi zbranih obvestil prišli do informacije, da se iskani nahaja na območju Gorenjske. Pri pregledovanju območja so iskanega opazili v Kokrici, kjer se je sam vozil v osebnem avtomobilu znamke BMW 530d, sive barve, s švicarsko registrsko številko. Takoj za njim sta ga v osebnem avtomobilu znamke Audi Q7, črne barve, z avstrijskima registrskima številkama, spremljala še 40- in 42-letna moška, oba državljana Črne Gore. Kriminalisti predvidevajo, da gre za njegova varnostnika.

IMG 0036

V bliskoviti akciji, v kateri se prijeti niso upirali, so kriminalisti prijeli vse tri in jih pridržali. Moška, ki sta spremljala iskanega, so policisti po končanem postopku in ko so preverili ali se ju išče, izpustili. 35-letnega moškega pa bodo gorenjski kriminalisti zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja Nedovoljene proizvodnje in prometa orožja ali eksploziva (307. člen KZ-1) privedli k dežurni preiskovalni sodnici Okrožnega sodišča v Kranju.