Sorodne objave

 

Namestnica generalnega direktorja policije mag. Tatjana Bobnar je danes sprejela policista Borisa Krajnca, ki 27. marca 2015 odhaja v misijo Eulex na Kosovo.

Boris Krajnc je v policiji zaposlen od leta 1992. Nazadnje je delala kot pomočnik komandirja na Policijski postaji Ljubljana Center, pred tem je bil vodja patrulje in tudi vodja izmene na Postaji prometne policije Ljubljana. Krajnc je osnovno usposabljanje za delo v misijah opravil leta 2005.

IMG 6242

Z leve: Vladimir Pocek, vodja Sektorja za mednarodne policijske operacije v Službi generalnega direktorja policije, mag. Tatjana Bobnar, namestnica generalnega direktorja policije, in Boris Krajnc, pomočnik komandirja na Policijski postaji Ljubljana Center


Slovenska policija, ki je v mednarodni civilni misiji Eulex prisotna že od njenega začetka leta 2008, na Kosovu trenutno sodeluje s štirinajstimi policisti. Skupaj z Borisom Krajncem bo na Kosovu petnajst policistov, kar je tudi število, ki ga slovenska policija večinoma vzdržuje že od začetka misije.


Mednarodne civilne misije