Sorodne objave

 

Fakulteta za varnostne vede je danes, 22. septembra 2010, generalnemu direktorju policije Janku Goršku podelila priznanje za velik prispevek k razvoju varstvoslovja.

IMG 4602

Generalnemu direktorju policije sta priznanje podelila notranja ministrica Katarina Kresal in dekan Fakultete za varnostne vede prof. dr. Gorazd Meško.


Senat fakultete je na predlog Katedre za kriminalistiko in kriminologijo v začetku septembra odločil, da, v skladu s Pravilnikom o podelitvi priznanj karierno uspešnim diplomantom, generalnemu direktorju policije Janku Goršku podeli priznanje.

IMG 4517

Janko Goršek je na današnjo slovesnost, ki sovpada z evropskim dnevom brez avtomobila, prišel peš.


Priznanje je Fakulteta za varnostne vede Goršku podelila na slovesnosti, ki je bila v sklopu mednarodne konference Policing in Central end Eastern Europe. S tem se je generalnemu direktorju policije, sicer tudi diplomantu Fakultete za varnostne vede, zahvalila za velik prispevek k razvoju varstvoslovja, pozitiven odnos do fakultete in prizadevanja za vzpostavitev partnerskega odnosa med fakulteto in njenimi strokovnimi javnostmi.

IMG 4585

Več o mednarodni konferenci z naslovom Policing in Central Europe and Eastern Europe v sporočilu za javnost Ministrstva za notranje zadeve.